Tilgang til personalhåndboken for deg som administrator etter kjøp

• For å logge inn på personalhåndboken, gå inn på https://handbok.virkedigital.no/. Trykk på "Logg inn", og deretter "Set passord" for å opprette et passord for brukeren din.

• Etter at du har logget inn vil du bli guidet gjennom en oppstartsveiviser, for å komme i gang med produktet.

• Du kan også logge inn på virke.no og finne Personalhåndboken under Dine produkter. Om du har en bruker på virke.no fra tidligere, så bruker du samme brukernavn og passord for å logge inn. Dersom du ikke har ikke en bruker på virke.no fra tidligere, vil du få e-post med informasjon om å opprette dette etter ditt kjøp av personalhåndboken.