Vi vet hvor viktig sikkerhet og konfidensialitet er for deg som bruker. Derfor tar vi sikkerhet på alvor, og lagrer alle digitale dokumenter på våre sikre servere. Det er kun du som er bruker som har tilgang til de digitale dokumentene du har opprettet, inntil du velger å dele dokumentet med andre parter.