Er det trygt å lagre skjemaene i Arbeidsgiverguiden?

Endret Thu, 26 Jan 2023 ved 03:32 PM

Vi vet hvor viktig sikkerhet og konfidensialitet er for deg som bruker. Derfor tar vi sikkerhet på alvor, og lagrer alle digitale dokumenter på våre sikre servere. Det er kun du som er bruker som har tilgang til de digitale dokumentene du har opprettet, inntil du velger å dele dokumentet med andre parter. Men husk at dokumentarkivet ditt forsvinner 1. mars! Dette gjør vi fordi vi lanserer en ny og bedre signeringsløsning. I den nye løsningen kan dokumentene kun oppbevares i 30 dager inne i Arbeidsgiverguiden.