Slik fjerner du nettlesingsdataene i Microsoft Edge:

1. Velg innstillinger og mer > innstillingene > personvern, søk og tjenester .
  2. Under Fjern nettlesingsdata velger du velge hva du vil fjerne.
  3. Velg et tidsintervall på rullegardinmenyen Tidsintervall.
  4. Velg hvilke typer data du vil fjerne (se i tabellen nedenforfor å lese beskrivelser). Du vil kanskje fjerne leserloggen og informasjonskapsler, men beholde passord og skjemautfyllingsdata.
  5. Velg Fjern nå.

Chrome:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Flere verktøy - Slett nettlesingsdata.
  4. Velg en tidsperiode øverst. For å slette alt, velg Alle datoer.
  5. Merk av for «Informasjonskapsler og andre nettstedsdata» og «Bufrede bilder og filer».
  6. Klikk på Slett data.