Klikk på pilen oppe til høyre ved siden av bildet ditt. Velg Mine Innstillinger/Varsler. I varselpreferanser velger du Nettverksgrupper. Velg din gruppe, og velg via pilene i begge kategoriene som ligger tilgjengelig (daglig/ukentlig/umiddelbart/ingen).