Hvordan får de ansatte tilgang til håndboken?

Endret Thu, 14 Dec 2023 ved 01:12 PM

Gå til innstillinger > Dine brukere > Ny bruker, da vil du få opp følgende skjermbilde:

Når denne informasjonen er utfylt og trykker "legg til", vil kollegaen din motta en velkomstmail fra Handbok@virke.no som ser slik ut:

"Hei (Navn på kollega),

Velkommen til (Navn på virksomhets) håndbok - din personlige ressurs for spørsmål om ditt ansettelsesforhold hos oss.

Uansett om du er på mobilen eller PC-en, er håndboken alltid tilgjengelig.

Her finner du informasjon om alt fra ferieregler til hva du skal gjøre hvis du blir syk på jobben.

Utforsk håndboken for å finne svar på spørsmål og holde deg oppdatert.

Logg deg inn i håndboken her > skriv inn mailadressen din > neste > sett passord

Med vennlig hilsen

(Virksomhet)"

Dersom kollegaen din ikke mottar denne informasjonen kan det være lurt å...

• Spørre om kollega kan sjekke spamfilter og søppelpost
  • Sjekke at e-postadressen er skrevet riktig

Hvis det likevel ikke fungerer kan du registrere en sak i dette systemet slik at vi får fulgt opp feilen.

Det er også verdt å nevne at man kan kopiere og videresende velkomstmail-malen (som står over) til den det skulle gjelde.