Hvordan logger eier inn i håndboksportalen for første gang?

Endret Thu, 14 Dec 2023 ved 01:10 PM

Eier skal ha mottatt en E-Post med velkomst til håndboksportalen. Det hender at denne kommunikasjonen havner i søppelpost, spamfilter eller blir blokkert av person-/ bedrifts-innstillinger. Dersom dette er tilfellet, så får du påloggingsinformasjonen her.

Trykk her for å logge inn i håndboksportalen for første gang (Kun for eier av håndboken)

Dersom du er medlem av Virke eller abonnerer på en av Virkes digitale tjenester fra før, så er brukernavn og passord det samme som du har benyttet tidligere.

Har du glemt passordet ditt, så kan du få et nytt passord ved å gå inn på lenken over og deretter velge «Glemt passord?».

Før du går i gang, så anbefaler vi at du tar en titt på vår lille introduksjonsvideo. Her får du en rask innføring i hvordan du kommer i gang med å lage din egen håndbok og gi tilgang til dine ansatte.

Har du ha spørsmål underveis, så vil vi gjerne høre fra deg på support@virkedigital.no!