Om malene i Arbeidsgiverguiden

Endret Thu, 05 Jan 2023 ved 12:08 PM

Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang på kort tid – uten å måtte bruke en advokat eller fagspesialist.

Slik fungerer det

I Arbeidsgiverguiden finner du en rekke maler i Word eller PDF, som er utarbeidet av Virkes eksperter. Enkelte av malene finnes også på engelsk.

Laste ned maler i Word/PDF

• Finn malen du trenger under menypunktet 'maler'.
  • Trykk "Last ned mal" for å laste ned dokumentet. Du kan deretter åpne dokumentet i Word/PDF for å redigere i dokumentet.