Arbeidsgiverguiden gir deg utfylte maler det er enkelt å komme i gang med. Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang på kort tid – uten å måtte bruke en advokat eller fagspesialist. Flere av malene er også tilgjengelig for å sendes ut til elektronisk signering, disse kan du filtrere på i oversikten over maler. Er det det noen maler du savner? Ta kontakt på hedda.andenes@virke.no.


Slik fungerer det

I Arbeidsgiverguiden finner du en rekke maler i Word eller PDF, som er utarbeidet av Virkes eksperter. Enkelte av malene er også tilgjengelig for signering elektronisk, disse er markert spesifikt.


Laste ned maler i Word/PDF

  • Finn malen du trenger under menypunktet 'maler'. 
  • Trykk "Last ned mal" for å laste ned dokumentet. Du kan deretter åpne dokumentet i Word/PDF for å redigere i dokumentet. 

Maler med elektronisk signering:

  • Maler som kan signeres elektronisk er markert spesifikt i oversikten.
  • Trykk "Fyll inn". Du vil da komme inn på en steg-for-steg-veiviser hvor du kan tilpasse spesifikke felter i malen. Dersom du skal sende ut noe som ikke passer med noen av malene, så kan du benytte malen "Fritekst-mal" og legge inn tekst fra bunn.
  • Fullfør veiviseren, legg inn adresser og velg om du ønsker signering via e-post eller bankID.

I dagens løsning med elektronisk signering er det dessverre ikke mulighet for å laste opp egne dokumenter/vedlegg for utsendelse til signering eller gjøre andre tilpasninger i steg-for-steg-veiviseren utover spesifikt angitte felter. Virke vil lansere en ny tjeneste for elektronisk signering i løpet av året, eller på nyåret, som vil gi betydelig mer funksjonalitet og fleksibilitet.