Hvor blir maler som er sendt til elektronisk signering lagret?

Endret Thu, 26 Jan 2023 ved 03:24 PM

Alle malene for elektronisk signering som du oppretter i Arbeidsgiverguiden, blir lagret under 'Mine dokumenter' inne på maler-siden. OBS! Dette dokumentarkivet kommer til å fases ut den 1.mars. Det er derfor viktig at du laster ned alle dokumentene dine! Du finner dine påbegynte og fullførte maler på siden (se "Mine redigerte maler") her.