Om malene i Styres

Endret Mon, 29 Aug 2022 ved 12:26 PM

Styres gir deg utfylte maler det er enkelt å komme i gang med. Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang på kort tid – uten å måtte bruke en advokat eller fagspesialist. Flere av malene er også tilgjengelig for å sendes ut til elektronisk signering, disse er markert i oversikten over maler. Er det det noen maler du savner i Styres? Ta kontakt på stig.kleven@virke.no.

Slik fungerer det

I Styres finner du en rekke maler i Word eller Excel, som er utarbeidet av Virkes styreeksperter. Enkelte av malene er også tilgjengelig for signering elektronisk, disse er markert spesifikt.

Laste ned maler i Word/Excel:

• Finn malen du trenger under menypunktet Maler
  • Trykk "Last ned mal" for å laste ned dokumentet. Du kan deretter åpne dokumentet i Word/Excel for å redigere i dokumentet.

Maler med elektronisk signering:

• Maler som kan signeres elektronisk er markert spesifikt i oversikten.
  • Trykk "Rediger mal". Du vil da komme inn på en steg-for-steg-veiviser hvor du kan tilpasse spesifikke felter i malen. Dersom du skal sende ut noe som ikke passer med noen av malene, så kan du benytte malen "Fritekst" og legge inn tekst fra bunn.
  • Fullfør veiviseren, legg inn adresser og velg om du ønsker signering via e-post eller bankID.

I dagens løsning med elektronisk signering er det dessverre ikke mulighet for å laste opp egne dokumenter/vedlegg for utsendelse til signering eller gjøre andre tilpasninger i steg-for-steg-veiviseren utover spesifikt angitte felter. Virke vil lansere en ny tjeneste for elektronisk signering i løpet av året, som vil gi betydelig mer funksjonalitet og fleksibilitet.

Disse malene i Styres er tilgjengelig for elektronisk signering:

• Aksjebevis
  • Aksjonæravtale
  • Daglig leders rapport til styret
  • Fritekstmal
  • Fullmakt
  • Innkalling til ekstraordinær generalforsamling
  • Instruks daglig leder
  • Innkalling til ordinær generalforsamling
  • Innkalling styremøte
  • Instruks for valgkomiteen
  • Protokoll for ordinær generalforsamling
  • Protokoll fra styremøte
  • Sluttseddel
  • Stiftelsesdokument
  • Styrehonorar
  • Styreinstruks
  • Utviklingssamtale mellom styreleder og daglig leder
  • Årsberetning
  • Styrets årsplan (anbefalt)
  • Styrets årsplan (minimum)