Jeg får ikke tilgang til Virkes digitale produkter

Endret Wed, 31 Aug 2022 ved 09:38 AM

Gå inn på www.virke.no og trykk logg inn. Dersom du ikke får logget inn på virke.no, så se info om hjelp til innlogging på virke.no

Når du er innlogget skal du få opp en oversikt over alle digitale produkter du abonnerer på hos Virke under "Mine produkter". Trykk på produktet for å gå videre. Dersom produktet du abonnerer på ikke vises i oversikten, så ta kontakt med Virke kundeservice på kundeservice@virke.no eller 22 54 17 00.