Nei, selvsagt ikke. De bare åpner e-posten som genereres nå du trykker på "send til mottaker" etter å ha fylt ut dokumentet, og får beskjed om hvordan de skal signere kontrakten. De får også selvfølgelig sett gjennom dokumentet før de signerer.